Půjdu dál....
Když se občas
hrozně trápím
a nechci se vůbec smát.
Když mi oblek
slzy zkrápí a mám
prosolený šat.
Když mám
srdce hodně bolavé
tak jediné a to pravé
je prostě žít
a zas jít dál.
A tak
posbírám své síly
a pak si plivnu do dlaní
otřu slzy z brýlí
a půjdu dál
prostě půjdu dál...
-------------------------
Když mám sem tam
velkou smůlu
a nic se mi nedaří.
Když mi v noci
noční můru
schovává tma v polštáři.
Když mám
duši hodně dorvanou
dám všechny věci zlé stranou
a začnu žít
a jdu vpřed dál.
A tak
posbírám své síly
a pak si plivnu do dlaní
otřu slzy z brýlí
a půjdu dál
prostě půjdu dál....
-------------------------
Když mě smutek
někdy zlomí
a vůbec nevím kudy kam.
Když se ve mě
všechno honí
a slané slzy polykám.
Když vůbec
už nic nechápu
tak na světlo se vydrápu
a začnu žít
a jdu vpřed dál.
A tak
posbírám své síly
a pak si plivnu do dlaní
otřu slzy z brýlí
a půjdu dál
prostě půjdu dál...
Přečteno 57x
Tipy 11
Poslední tipující: IronDodo, Kubíno, Marten, Marťas9, cappuccinogirl, Ž.l.u.ť.á.k., Rozmarýna, mkinka, MichalK
Komentáře (7)
Komentujících (5)