K
A
P
k
a
Ta
Jenž
Stejná
Jak čisté,
nebo té slané
vody, jenž pak tvoří
Stružky slané, co kanou
Co formuje údolí i velké hory
V tichosti jenž boří naše sny
Potichu teče potom i pak
Vlhký tichý zrak
Pšt
A
A
Pak
Další je
cestu si razí
Emoce a pak jsme
Ano jsme nazí
A sníme