přišel s křížkem
po funusu
plný lásky
plný hnusu
plný vody
zkalené
a co slyšel
divná slova
jdi a vrať se
zkus to znova
zkus se znovu zamilovat
je to snadné
ale ne
nejde pouze rukou mávat
city brát a zase dávat
nejde pouze
jen tak být
jednou vezmeš
jiný přijde
sebere
co na něj
vyjde
a ty
můžeš jenom
klít
můžeš klít, můžeš hudrovat
můžeš i vidět, co je za tím??
můžeš se opít, můžeš řvát
můžeš se smát i přijímat
zkouška je daná - a vždy platí!
:)
05.09.2024 09:15:29 | šuměnka
jak píšeš, je to právě tak
můžeš se třeba zbláznit vzdorem
anebo čekat na zázrak
co jistě přijde...dolem...horem...
05.09.2024 11:55:30 | zase já