Ó
ano
vždyť víš.
Ta slova přeci,
ta jenž najdou tu skrýš.
To ukryté jenž pod nánosy skryté.
Tam, ano tam hluboko kam se bojíš jít.
Ty hluboké a děsivé můry cos ukryl jako dítě.
Jednou, ano jednou je musíš v sobě pochopit.
Pro sebe přece, abys mohl zplna zase začít žít.
Vždyť sám víš ale nikdy není nic
Jak se zdá a co tam cítíš
Uvnitř duše klid
tam
Klid mysli
Pochopení sebe
Nový začátek odříkaného štéstí
Tak tohle bych nezvládla, ani kdybych se rozkrájela. Moudré s obrazovým bonusem*
05.09.2024 17:28:37 | cappuccinogirl