Smutek schovaný v dlani
sentimentální vzpomínky
oči přikryté tmou
noc je milosrdná.
Slova šeptaná černému nebi,
co ukryje špínu.
Hvězdy jen mihotavě září,
aby nepoplašily
smavou krásu.
Svět je náhle matný
láska i bolest mizí
ale
bojím se svítání
ostrých palčivých paprsků.
Jen osamělá můra ví -
slunce zabíjí