Čekání
Anotace: Samota duše 2024
Čekání na lásku
je opředeno magií.
Srdce je svatyní.
Duchem i telepatií.
Vsici jsou cizí.
Jen jeden je pravý
jako karamel na jazyku
a dává rozluštit
Babylónskou věž v novověku.
Jsi Egypťanka?
Smíchání dějů
dle směrnic kočičích čaker.
Vrníš?
Jsi kaskadér?
Tak se mnou lítej.
Koště má rozloženost sfér.
Ogare.
Miluj mě.
Vášnivě
i lehce.
Jsem přeci kotě.
Nebo ne?
Ty nebe.
Okvětní lístku.
Zpívej na louce zelené
a v chatě zaslíbené,
kde kocour kočku volá.
Pomlka.
Mlč.
Dávno jsem v Tvých očích namalovaná.
A jak?
Hříchem krásně nahá.
Tvá erekce jsem já.
V závětří věčné jablko,
co slupku má.
Tvrdohlavá.
Praštěná.
No žena.
Uf.
Bereš?
Rybáři .
Jaká jsem návnada.
Ňam.
Přečteno 119x
Tipy 39
Poslední tipující: Sonador, Ďábel sám, mravenec, IronDodo, jort1, Jeněcovevzduchukrásného, Jiří I.Zahradník, Kan, Kubíno, Marten, ...
Komentáře (6)
Komentujících (3)