Šílený svět

Šílený svět

Anotace: pořád všechno stejné

Každý den se probouzím do stejného rána,
potkávám stejné tváře, cítím beznaděj.
Každý chce plnit si svůj sen a to hned,
šílený svět.

Z rádia zní stále stejný song, stejné sliby a stejná zklamání.
Projíždím celým dnem a když se ohlédnu zpět,
šílený svět.

Můžeme brát i dávat, můžeme ztratit všechno,
vracet se domů brzy ráno.
Můžeme chtít svá práva, anebo se jich zřeknout,
stejně se bude točit dál.
Šílený svět.

Každý den bez ohledu na všechny snahy
v mraveništi prázdných vět,
i když můžu být ke všemu odhodlaný, je to šílený svět.


Na světě může být všechno stejné,
když máš někoho nablízku, nic není beznadějné..
Autor forestmelodies, 06.09.2024
Přečteno 37x
Tipy 5
Poslední tipující: cappuccinogirl, Marten, mkinka, Kalidor Or
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí