Tanec slov

Tanec slov

Anotace: ...

Ve světě slov se ztracená slova míhají,

jako vánky listí s větrem se snáší

V tichu noci se rýmy skrývají,

myšlenky jako jemné pocity tančí

 

Papír lapí myšlenky, které prchají,

v náruči veršů se sny rozvíjí

Když slunce a hvězdy v noci svítí,

na stránkách naše touhy ožívají

 

Každé slovo je klíč, co brány otevírá,

do světa, kde slzy i radosti splývají

Báseň je příběh, který nám srdce mění,

ve verších je skrytá krása a v nás sílí

 

Psát a snít v kouzelném tanci slov,

dáváme světu najevo naše vnitřní emoce

V nekonečné písni slova kvetou,

báseň je dar, který nás všechny spojuje

 

Jako voda v potoku tiše šumí,

v srdci se sny jako poklad nachází

Každý verš je kousek našich cest,

v labyrintu myšlenek hledáme náš svět

Autor Misha, 06.09.2024
Přečteno 75x
Tipy 5
Poslední tipující: Ž.l.u.ť.á.k., MichalK, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel