Jsou dny a hlavně noci,
kdy tě stesk má v moci,
sny plují ve vůni po ovoci,
skryté tužby jsou však jak beránci tuze krotcí.
A pak přijdou svítání, kdy ve vteřině
paprskům naději uvěříme.
Smutek byl jen noc posetá hvězdami
a fantazie dnes barví obrazce mandaly.