Narozeninová..

Narozeninová..

Anotace: 4 N3R0

♥♥♥


Tak dnes je to přesně 30 let / co přišel jsi na tenhle svět..

 

Dnes je to přesně 30 let
cos' otevřel své krásné oči..
Dva Vesmíry..co světem pootočí..


Dnes je to přesně 30 let
co vzduchem se Ti plní plíce..
Nádechů..výdechů - na tisíce..


Dnes je to přesně 30 let
co svět pocítil sílu Tvého hlasu..
Sílu stvoření a zůstal „do úžasu“..


Dnes je to přesně 30 let
co ušel jsi kus svého života..
A víš i znáš, že nic a nikdo není jistota..


Dnes je to přesně 30 let
co sbíráš zkušenosti, moudra, hodnoty..
A zároveň si tančíš v rytmu stále do noty..


Dnes je to přesně 30 let
A vím, že zdá se to jen jako pouhý oka-mžik..
za který niterně dej Zdroji velký dík..


Dnes je to přesně 30 let
co zrodil se tu bojovník se srdcem na správném místě,
který své zbraně umí použít jak s rozmyslem, tak jistě..


Dnes je to přesně 30 let
Zůstaň, tak úžasný, jak Tě mám možnost znát..
Dnes chci Ti jen to nejlepší z celého ♥ přát..


Ať jiskra Tvojí duše plá tu dalších 300 let..
když zakopneš - máš sílu vstát a znovu kráčet vpřed..
Ať život lidí obšťastníš a s nimi tento svět..
Ať v nitru plně rozkvétá Tvůj lotosový květ..


♥♥♥

Autor LaSasanka023, 07.09.2024
Přečteno 39x
Tipy 6
Poslední tipující: Ďábel sám, šuměnka, mkinka, zase já
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

bojovník se srdcem - poklona muže
nalevo asi má ho, viď??

horoucí srdce loďky příď
s ním kam jen si usmyslí vyplout může

nádhera :)

07.09.2024 09:56:52 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí