Okolo světa

Okolo světa

Anotace: :-)

Já mám touhu dlouholetou
objet celý svět Babetou
a na konci cesty
bych se domů vrátil zpět.

Natankuji nádrž plnou
kilometry už se hrnou
než ho celý objedu
tak bude ze mě děd.

___________

Přes pouště a horké písky
vyjel by jsem z rodné vísky
dobrodružství na mě čeká
hnedle za rohem

Přes hory a Himálaje
poznat zcela jiné kraje
ke svačině zabalím si
chleba s tvarohem.

__________

Patřím mezi ony lidi
co touží spatřit pyramidy
abych mohl v blízkém kruhu
doma vyprávět.

Napříč mezi světadíly
ukrajovat každou míli
dokud mi můj motůrek
bude uhánět.

__________


Ať si prší, či je duha
kdo má srdce dobrodruha
nenechá se zastrašit
a jede stále vpřed.

A tak v zimě, nebo v létě
pojedu na své Babetě
abych poznal jaký je ten
široširý svět

__________

Nechybí mi odhodlání
splnit si své velké přání
a tak hnedka po snídani
z volna vyjedu.

Pomaličku jako šneček
přes pole a přes kopeček
vyrazím sám do světa
jen na svém mopedu. :-)
Autor orokroK, 08.09.2024
Přečteno 30x
Tipy 8
Poslední tipující: IronDodo, Ž.l.u.ť.á.k., Psavec, cappuccinogirl, Marten, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Pohodové

08.09.2024 08:58:17 | mkinka

líbí

Děkuji.

08.09.2024 09:15:56 | orokroK

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí