smíš
co víc bys chtěla slyšet?
snad
sluší ti to víc než jiným
a každé zaváhání
mě bez možnosti odvolání
činí vinným
Smím prosit
Řekla
Pak sama
Svých slov se lekla
A zmizela
Kamsi za okraj
Snad někde tam
Kde možná prý je ráj
17.09.2024 22:04:29 | kozorožka
že jsem tak smělá, tahle je skvělá,
v krátkosti říká vše, co slyšet by chtěla
Múza:-)*
08.09.2024 15:32:45 | cappuccinogirl
a vinným - jako od viny
či vinným - jako od vína??
té druhé variantě přednost dala bych
smíš cokoli - a zaváhání rozkolísá hladiny
pro každý záměr je vždy příhodná to hodina
a pro každý den v rukávu je bonus mít svůj smích :)
08.09.2024 09:24:16 | šuměnka