... nade mnou
bijí zvony
opuštěný kostel
chvěje se bolestí
pro krásnou hudbu
housle umírají
a smyčce osaměle
svírají neviditelného houslistu
bez myšlenky
staré ruce
hladí udřené varhany
když zní, co není..
do cinkání modrých zvonků
ukrývám k této chvíli
vrácenku