zas nie je tak dezolátne, opustené a vzdialené miesto
šumí
nemusíš sa báť
pretože
to klbko hadov pod kameňom
sú užovky
zrána úplne tuhé
na bahennej šmýkačke
sme vzali farbu plavkám
donekonečna skloňovali modrú
s plážou, trnkami, ľadom
predplatné
na výrez oblohy s leteckou vzorkou cirrus
kúpací cirkus
večer Vavrincove slzy
a otrepaný refrén
som ako žiadne druhé
a Adam?
14.10.2024 17:24:51 | Philogyny1
Trefa...Adam pobrežie hada úplne nedával:) to sa s nikým nepáre:) tiež tam mávam na mále...
14.10.2024 18:35:02 | jablonka