LÉTO, PODZIM

LÉTO, PODZIM

Anotace: Na zdraví

Když končí léto
Dřív padá listí
Je to tím suchem
Podzim to jistí
Odhoďme kraťasy ,sukně
Bukvice vedrem rozpukne
Burčák chutná stále lépe
Je to tou reakcí ve sklepě
Sklenička za sklenkou
A host padá ze stolu
Přivažme ho lepenkou
Ať nespadne ze schodů
Co si dát do čumy také
Ochutnat i sklenku Saké
Pak Vodku na kuráž
Ještě Becherovku
Pěkně to promícháš
Máš jí jak z praku
Radku????
Autor BArBArKO, 08.09.2024
Přečteno 31x
Tipy 6
Poslední tipující: IronDodo, Psavec, Ž.l.u.ť.á.k., mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí