nedělní nuda
tak si čmárám
myšlenky plynou
jako pára
pod rukou
zvolna roste cosi
ne zcela to
co dnes se nosí
černá a bílá
propletené
kontrasty čisté
nezkalené
a každým tahem
jasnější je
nejen barvou
že člověk žije
zajímavá kresba...
10.09.2024 00:42:37 | enigman
tak tohle taky znám :)) taky si často čmárám ráda propiskou tvořím - někdy prám a jindy tvory / často vada je na nich, k pousmání často si čmárám, tobě klaním se v tomhle tvoření / je to jak portál proměny
09.09.2024 08:16:09 | šuměnka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?