Zrcadlo
Neklameš,
zase přibyla vráska
přes pět křížků se zařezává
hlavně, že v životě je láska.
Láska k životu,
láska k rodině,
láska k partnerovi
v každičké hodině.
Někdy střeštěná,
někdy bolavá,
někdy ztrápená,
někdy hýčkáná.
Má mnoho podob,
zrcadlo nelže,
zrcadlo odpoví
vráskou tvář ozdobí.
pokud je tvář jen prázdný list
pak vrásky v něm jsou verše žití
a ten kdo chce - umí v nich číst
kdo v harmonii - ten z nich cítí
poklonu života okrášlit
věřím, že charisma to přidá, nech je tedy být
kde jsou - křížků pět to je jen pár kroků za duhou :))
vše nej
09.09.2024 08:05:17 | šuměnka
Jé to bylo krásně napsáno. Děkuji Ti moc šuměnko za komentik... Pěkný den
09.09.2024 09:01:20 | Marťas9