ZLODĚJ
prší stmívání
zavřené oči
zavřené brány zahrad
v kalužích není odrazů tváří
i ony se staly deštěm
ten déšť je zloděj
protéká do kapes
lepkavě mokré prsty
hladové a chtivé
jednoho dne tmění ustane
tak náhle jako život
pak smíme nahlédnout do kaluže
a uzříme odraz čísi tváře
Přečteno 61x
Tipy 13
Poslední tipující: IronDodo, enigman, Ž.l.u.ť.á.k., Jiří I.Zahradník, jort1, mkinka, cappuccinogirl, šuměnka
Komentáře (2)
Komentujících (2)