Složitě

Složitě

Anotace: složený rispet

zase řeční v televizi vypasení soudruzi
středně žijí svoji krizi doba je to složitá
berou krev i celkem cizí propadaje trans fúzi
to jak v nich krev tvoje mizí naplní je do syta

někdo zasel někdo sklízí nevnímej to složitě
místo brambor shnilé hlízy vychutnat si učí tě

zase řeční v televizi vypasená prasata
je to osud tvůj a hmyzí vyhrabou tě i z bláta

Autor Uličný, 09.09.2024
Přečteno 42x
Tipy 8
Poslední tipující: IronDodo, Ž.l.u.ť.á.k., Kan, martinaV, mkinka, Psavec
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Dobrý rispet.

10.09.2024 00:05:40 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí