Nápady
Jiskra mizí
je mi cizí.
Nit se trhá
nechci zdrhat.
Jiskro šlehni
nápad dej mi.
nápadů kolem,
jen si sáhni
a vtáhni
k sobě - kterýkoli
ten chlápek s holí
či ten s volem
a nebo první vlevo zahni
tam jiskra šlehlá
spolu s nití
o něčem spolu žvaní
slyší tvý kroky
ani se nehla
potu z ní teče na potoky
a tvůj dech jistě
taky cítí
tak už se přibliž sebejistě
ubíhá čas i další roky :)
10.09.2024 09:34:25 | šuměnka