Život je výzva a ty jedeš skvěle...
s tou etapou ti dejchám na záda, však směle
taky šlapu do pedálů...a otírám pot z čela
protože někdy trasa dává zabrat, není, jak bych chtěla:-)
Rovinu střídaj kopce, dřina je šlapat vzhůru,
a že tě čeká sešup dolů, přiláká nejednu noční můru...
však i když hrozí pád,
my nepřestanem šlapat...stačí vstát
a jet dál...však do cíle - moc nespěchat:-)))*
10.09.2024 12:00:14 | cappuccinogirl