NÁVRAT OD MILÉ

NÁVRAT OD MILÉ

snad nepomstí se vládci jitra
za častá vyrušení maloměsta
já chůzí při touze
podsekán jak stvoly makovic
ve větru touhy žalozpěv popelářů

vracím se domů
stěny za okamžik zrůžoví
dům ještě spí a já na vše sám
na krásu, vzpomínku, na plíseň, na vše

ve špaletě okna vinice pampelišek
kaleidoskop barvitosti chutí
brzy ochutnám
a potom již chvatně prospat den
Autor Pampalini, 10.09.2024
Přečteno 45x
Tipy 16
Poslední tipující: IronDodo, jort1, Ž.l.u.ť.á.k., enigman, Jiří I.Zahradník, Anfádis, cappuccinogirl, mkinka, MatyhoZmaty, šuměnka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

chutě bývají různé...

11.09.2024 00:23:26 | enigman

líbí

úplně vidím tu scénu

a usmívám se touze, která kráčí
tak nějak ve tvých stopách bezděky

a zanechává v plénu
vůni i jiskření, neslyšné trylky ptačí
i vášeň v souznění a doteky

:)

10.09.2024 10:25:55 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí