Nauč své ruce psát,
psát tak, ať dá se to číst.
Můžeš psát nastokrát,
a pokaždé jinak popíšeš list.
Nauč své ruce psát.
jim valného nepřej spočinutí.
Po čase budeš rád
a psát s velkou chutí.
Nauč svou hlavu psát
marně ať ruce tvé nezahálí.
V příbězích můžeš se zpovídat
lidem o tom, co tě pálí.
ty mluvíš ke mně :)
učím se levačkou právě
píšu s ní jak děti
a cizeluju krasopis
aby pak psala se švihem a jemně
aby se snoubila s papírem hravě
ať litery si elegantně letí
a ať to má i jistý punc a zní aspoň jak cis :))
10.09.2024 10:14:28 | šuměnka