Jsou dny a dny
v jedněch je temno, v jiných sny
Pak dá se i nedá psát
a slova pak nejsou nikde znát.
Pocit nejde vážit
ani cenovku na něj nejde dát
To jen tam někde uvnitř
tam umí potěšit a hřát.
Skvěle jsi zachytil kousek duše, tohle opravdu umíš, je cejtit, že to jde z tebe, z hloubky:-)*
10.09.2024 20:52:48 | cappuccinogirl