Snídám sny
co se mi spánky v noci mihly
a neusnuly
Dívám se z okna jako bych spatřil
dvojníka
a vykládal mi karty
co jsem si vysnil ale neprožil
Jeden havran silně vzkřik
a já ucítil horko v uších
jako tekoucí krev
Říkám si že takhle bolestně se sní
nevysněný snění
říkám si že neexistuje horší mýtus
než Sisyfův
a říkám si že tlačíme kámen všichni
a všichni snídáme sny co neusnuly
Říkám si...
říkám
sni!
Snídám
s n y
Tohle tvý dílko se mi líbí.
Jen na odlehčení...líp snídat sny, než snít o snídani:-) Teda...možná:-)*
10.09.2024 20:41:51 | cappuccinogirl
Trochu jsem si tímhle textem nebyl jistej. Jsem rád, že se ti líbí)
10.09.2024 21:26:49 | Náladový básník
Co říct .. Kdo nemá sny, šidí se. Ovšem i tak, lépe posilnit se něčím přirozeným a sny si plnit.
10.09.2024 20:10:25 | Vivien