lidoopa já mám oči
smutně na mě zírají
jen ať na mne nevyskočí
chtěl jsem zůstat já v ráji
společného předka máme
to je žákům dobře známé
všechnu naděj věda vzala
šance není ani malá
:DD
tak tady se rodí vtip
a je jak zdá se k světu
já zdravím tvojí tetu
i svojí evidentně - tak supertip :))
11.09.2024 11:22:33 | šuměnka
pěkně si se vyvinula
ty bývalá opičko
velbloudům si hrby vzala
dala sis je pod tričko
prý jsme všichni z jedné buňky
velbloud my i naše muňky
všechna havěť na světě
svojí tetou nazve tě
11.09.2024 00:12:22 | Uličný