Zdání
Anotace: ... i takové mohou být ženy ...
Jé ty jsi ale krásná
a ty nádherné puntíky.
Barva zářivá a jasná,
tak akorát do výšky.
Já dívám se na tebe rád,
a tvé křivky obdivuji.
Pomalu na tebe dostávám hlad,
po kouskách uždibuji.
Ty přichystala jsi mi těžké chvíle,
proč já jsem tě tedy jenom jed.
Červený klobouček a puntíky bílé.
pod krásou skrývá se jed.
Komentáře (0)