Na každém kroku cítit srdce
to nejde se vždy lehce
leckdy krok...zabolí
ale ať potká nás cokoli
slunce v duši
to nosí štěstí, zlatě muší
a leckdo tuší
že je lépe smát se, než mít v duši mrak
protože to pak neveselo je na cestách
až půjdeš kolem našich vrat
nechci ti jenom zamávat
křiknu: stav se
a o svůj vítr v kapse
se rozděl se mnou trošičku
stejně jak já s tebou o hrnek kafe...hošíčku:-)
Ten hošíček se mi hodil do rýmu, snad ti nebude vadit, ale, zatra, tipla bych, že ne, ty máš v sobě kus toho věčnýho kluka...a to je super:-)*
11.09.2024 11:27:07 | cappuccinogirl
Wow, na kafíčko se stavím rád až půjdu kolem '-) děkuji za krásný komentář.
11.09.2024 12:38:41 | orokroK