Budeme
Anotace: Samota duše 2024
Milovat
prstence
v hříchu
něhy.
Drahý.
Vábit svá těla
v lalůčku
barevné stěny.
Slyšíš miláčku?
Buď otevřený.
I když podzim
dupe mezi membrány.
Jsme tady.
V poezii.
A nepromarněme
v zalévání orchidey,
co volá do světla
smyslných nadějí.
Jsme prostě dva,
co se nikdy nebojí.
Láska je vesmír
a ráda se odhalí.
Přečteno 123x
Tipy 36
Poslední tipující: Dejvis, IronDodo, jort1, Ďábel sám, mravenec, Rafinka, Marťas9, Anfádis, Niška, Jeněcovevzduchukrásného, ...
Komentáře (10)
Komentujících (6)