Sever

Sever

Anotace: ...

Nikdy jsem nebyla
na Severu
tak netuším
jak chutná
třeskutá zima
ostrý vítr řezající
do tváře
kterou mu tak ochotně
nastavuješ
jak voní obzor
vzývající
dávné písně
Vikingů

Nikdy jsem neokusila
probudit se poblíž
Götgatanu
ve Tvém objetí
usmát se na svět
napít se teplého
čaje
pak kousnout
do sušenky
a jít se projít
do parku

Nikdy jsem nedošla
dál než před
dveře vlastních
otazníků
za nimiž jen
pluji v děravé bárce
na rozbouřeném moři
vstříc útesům
odkud vylétají
poslední ohrožené
druhy dravců
na cesty
za potravou...
Autor Alci, 11.09.2024
Přečteno 62x
Tipy 18
Poslední tipující: IronDodo, jort1, enigman, Vivien, Sonador, Rafinka, Marten, Ž.l.u.ť.á.k., Kan, cappuccinogirl, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

tak to zkus...

12.09.2024 03:21:08 | enigman

líbí

Milá Alci, moc hezký text*

11.09.2024 21:12:52 | Vivien

líbí

Wow!

11.09.2024 14:37:44 | cappuccinogirl

líbí

..pak tě to čeká ještě..

a už teď seš připravená
okusit, být i pít v nepřízni deště
a větru v krásách Severského pléna..

nádhera!

11.09.2024 13:43:21 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí