Nebudu tady čekat
Až se udělám
Podívej na tuhle zkurveně bohatou hvězdu
Baby…
Podívej, co jste to ze mě udělali
Okolo mě se vytvořila hráz
Holky ztrácejí zábrany
Když se na ně podívám…
V Lamborghini, abych tě škádlil, baby
Žádná z těchhle hraček není pronajatá
Vydělám, co ty máš za měsíc
Já mám za hodinu…
Jedna lajna za druhou
Když položíš 100k na stůl
Za to už ani nevstávám
Už to nepočítám, baby…
Jsem hlavní děvka na tomhle podiu
Vydělám, co ty máš za měsíc
Já mám za hodinu
Podívej, co se stalo, baby
Jedna lajna za druhou
Nahoře bez s obsluhou
Venku stojí další Lambo...
To jen abych tě škádlil, baby
Až se jednoho dne všechno změní
Nebudeme na to čekat, baby
Chtěla jsi to ze mě mít
Taky to tady máš, baby
Být takhle zkurveně bohatá hvězda
Jedna lajna za druhou
Podívej se mi pořádně do obličeje, baby
Už to nepočítám
Už to nepočítám, baby
Stal se ze mě, bílej ne...
Každej den, každou noc, každou hodinou
Co ty máš za rok, já mám za hodinu
Podívej, co svět ze mě udělal
Čím víc, mu ze sebe dám
Tím víc, se ke mně vrací
Nebuď lama, baby...
Už to nepočítám, jsem hlavní děvka na tomhle podiu
Každej den, každou noc, každou hodinou
Jsem tvůj starboy, baby
Už to nepočítám
Už to nepočítám, baby…