Malý optimista

Malý optimista

 

 

Umrznul malý ptáček

na okapu domu…

 

Zdá se jeho zobáček,

jakoby v úsměvu

mráz ho zastihl

a zaznamenat tu krásnou

chvilku chtěl…

 

jako vzpomínku vzácnou…

 

jako inspiraci všem...

 

 

Autor Ž.l.u.ť.á.k., 11.09.2024
Přečteno 49x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zakázáno autorem díla.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí