Polsko
Jen za humny
nádherné prostředí,
sruby, lesy,
šumící řeka.
Touláme se krajinou
bez lidí a nevinnou,
i počasí se umoudřilo
kapek na nás pošetřilo.
Jenom na skok,
na chvíli domu,
dotknout se v Česku
nejvýchodnějšího bodu.
Brzy zpátky,
mraky jsou nám v patách
v nohách šestnáct kilometrů
to se bude chrápat.
toulky krajinou, ať v Polsku, Čechách či kdekoli
jsou věřím zásadní pro volnost duše
starosti odplynou, a zrak se rozprostře, tíha povolí
a člověku je jedno, kolik ušel
protože cítí posvátnost té přírody a všeho kolem nás
protože cítí, že je součástí, v tom koloběhu všeho napospas
:)
12.09.2024 11:14:03 | šuměnka