Zvěrokruhy
Ztratil jsem báseň
spadla mi dáseň
kdyby tu bylo zrcadlo
řekl bych odrazu
ty sklerotický vole
ale že je tu jen cyklostezka
aspoň jsem si sedl
na betonovou lavičku
potom přišla kočka
chtěla se mazlit
nevěděl jsem co říct
tak jsem neřekl nic
a jen ji podrbal
a ona se začala předvádět
až mě napadla hříšná myšlenka
strčit ji do tašky a koloběžkou
jí jet ukázat nový domov
v řece však žbluňkla ryba
a moura to letěla řešit
pak už vidím jen chlupatý záda
plout proti proudu trávou
ani mi nezamávala na rozloučenou
to bylo včera
dnes se tam pásl kůň.
Přečteno 60x
Tipy 14
Poslední tipující: Jiří I.Zahradník, IronDodo, Iva Husárková, Anfádis, Psavec, cappuccinogirl, šuměnka, forestmelodies, mkinka
Komentáře (5)
Komentujících (4)