Víš dnes ti musím říct,
že jsem moc ráda, že jsou lidé různí
a že ti srdeční
dávají teplo všemu kolem sebe, zatímco ti "hrůzní"
jen chlad
dokáží rozsévat...
V některých duše kvete
a v jiných mrzne ve studeném pokoji
a jak kráčíme světem
někdo se dobrým stává a jiný...ani pekla se nebojí!
Mám moc ráda tvý básně, dá se u nich krásně zamyslet...víš, tak obyčejně, lidsky...a přesně o tom já jsem...to zvládnu:-)))*
12.09.2024 13:42:45 | cappuccinogirl
v tom jsem s tebou zajedno!!
není to dobou / každá doba má svoje
každá je krásná i krutá - ovšem důležitá
každá má mír i sváry, boje
každá nám zrcadlí, každá i skýtá
možnost se poučit - alespoň pro jednou :))
bombastika - dík!!
12.09.2024 10:31:47 | šuměnka