Němá slova
Třpytí se Ti
V očích
Když ticho
Je Tvým společníkem
Zatímco slunce
Zapadá za obzor
Kolik krásy asi
Pojmeš v jedné chvíli
Když svět
Co kdysi byl černobílý
Září všemi odlesky
Duhového spektra
Máš mnoho pocitů
Ve svém srdci
Když odraz
Jedné noci
Leží Ti v hlavě
A moře něžně
Dotýká se Tvojí kůže
Hm, tak kolik asi
Čeká Tě ještě
“Ano” i “ne”
Ve světě
Kde úsměvy nejsou pro nevinné
A kde málo říká víc
Než Tvé tiché nic