Anotace: -
Lístok
Lístok celkom malývzduchom si plávapadá do herbárabôľ môj neskonalý.
Tam nádej, tam sú túhy,holý som, ako stromlístok padol a ja v ňom,kde padne jeden, padne i druhý.
Otvor knihu krásu, krásutíš bôľ neskonalýlístok malýoživ zas.
Krásné...
10.11.2024 22:15:17 | LaBruja
oceňovat krásu, je dobrý způsob, jak nechat mízu zase proudit... moc pěkné, milý Irone*
12.09.2024 20:14:50 | Sonador
Pěkné a hladí.
12.09.2024 16:47:41 | mkinka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?