problém světa je
že ho řídí
většinou nezkušení
lidi
jen támhle vzadu
až mě zebe
zkušené svině
vedle sebe
problém světa bylo a bude
že ho chce pořád někdo řídit
ačkoli letí zcela sám
a problém lidí téměř všude
je, že se velmi málo pídí
po tom, že moc je hlavně klam :)
13.09.2024 14:41:13 | šuměnka