úsměv, co pramení
ze zamáčknuté slzy,
to je duše klauna,
co tě neomrzí
a i když pod líčidly
smutek skrývá asi,
dobrou náladou naplňují
jeho grimasy
za všechny klauny / pro ně poklona až k zemi
mě naposledy ohromil Radim Vizváry
- ten mluví tichem tak, že my výřeční jsme němí
https://www.ceskatelevize.cz/porady/13824713337-radim-vizvary-tichu-rozumim/
13.09.2024 14:25:24 | šuměnka
...jednou jsem žil se slečnou, kterou mi záviděli...že je tak veselá,...;-)ale jak klaun...doma byla tak smutná...že to nešlo snést.
13.09.2024 12:57:16 | Marten
klaun ten se směje, i když jsou jeho oči plný smutku... moc pěkný dílko.
13.09.2024 11:23:12 | cappuccinogirl