Milá slečno....
Milá slečno
vůbec netuším.
Proč se mi vždy
srdce rozbuší.
Když vás vidím
slábnu v kolenou.
Vy jste od teď
mou vyvolenou.
---------------
Milá slečno
vůbec nechápu.
Jak to, že se
po vás nesápu.
Děláte mě
slušným člověkem.
Za to, na vás
hledím s povděkem.
---------------
Milá slečno
klidně cokoli.
Přejte si
a já si dovolím.
Splnit vám
co máte na očích.
A chtěl bych za to
slyšet jen váš smích.
---------------
Milá slečno
já se přiznávám.
Že po nocích
vůbec nespávám.
A když se mi zdá
tak jen o vás.
Protože jste
prostě taková.
---------------
Milá slečno
já vám přísahám.
Celé srdce mé
že patří vám.
Pokud chcete
tak jen stačí říct.
A já vás vezmu
třeba na měsíc.
---------------
Milá slečno
jen na chviličku.
Posadíme se
na lavičku.
Kde vám pak
do ouška zašeptám.
Tohle tango
které pro vás mám.
---------------
Milá slečno
je to vážně tak.
Že jsem do vás
jako puberťák.
Že jsem do vás
zamilovaný.
A to láskou
přímo vorvaní.
---------------
Milá slečno
já vás varuji.
Že vás velkou
láskou miluji.
A že jsem bez vás
zcela ztracený.
Tak jak může
být muž, bez ženy.
---------------
Od té doby
co vás slečno znám.
Nespím, nejím
a nic nestíhám.
Neboť, myslím stále
jen na vás.
A na nic jiného
už nemám čas.
---
Přečteno 64x
Tipy 15
Poslední tipující: Marťas9, Iva Husárková, Ž.l.u.ť.á.k., Fractura cordis aperta, Marten, karolinakarol, cappuccinogirl, IronDodo, šuměnka, mkinka
Komentáře (10)
Komentujících (4)