Páteční zajíc
Anotace: Samota duše 2024
Schoval se
ten malý ušatý?
Kolikrát raději
bych ho v náruči
přenesla přes silnici.
Hlava kouká
vyděšeně
a mozek stimuluje,
zda svět
ještě není agónie.
Jak se milují zajíci?
V té své říši
žijí životem okamžiku.
Za ně pohlazení díků.
Mají to těžké,
když kují nebezpečí,
do keře skočí
a jenom krátce mlčí.
Příroda je mocná
a tuze křehká.
Les je jako chrám.
Zajíčku, přežij.
Pohlazení dám.
Přečteno 80x
Tipy 36
Poslední tipující: jort1, Marťas9, mravenec, Dejvis, Anfádis, Iva Husárková, Ž.l.u.ť.á.k., Tomcat, Psavec, Kan, ...
Komentáře (6)
Komentujících (4)