Chvíli jo a chvíli ne
Jdu si po ulici
A někdo se na mně mračí
A někdo se na mně směje
A já si jen tak jdu
A chvíli se na mně mračí
A chvíli se na mně směje
A chvíli se na mně mračí
A chvíli se na mně směje
Jdu si po ulici
A někdo se mračí a někdo se směje
A já si jen tak jdu
A nezúčastněně pozoruji
A chvíli se mračí
A chvíli se směje
A chvíli se mračí
A chvíli se směje
Jdu si někam tam
Ve hvězdách má napsáno
Že jsem jako ten toulavej pes
Chvíli sem a chvíli zase tam
A chvíli, jo
A chvíli zase, ne
A chvíli zase, jo
A chvíli zase, ne
Jdu po ulici krok za krokem
A až tě potkám
Vyber si, ke kterým patříš
Chvilku, jo a chvilku zase, ne
Jsi ten, který se mračí
Nebo jsi ten, který se na mně směje
Vyber si
Abych příště poznal kdo jsi
Jsi ten, který se mračí
Nebo ten, který se směje
Chvíli, jo a chvíli zase, ne
Chvíli se mračíš a chvíli se směješ
A chvíli se na mně mračí
A chvíli se na mně směje
A chvíli se na mně mračíš
A chvíli se na mně směješ…
inspirace: www.youtube.com/watch?v=qFLhGq0060w