Mlha
Ráno mlha
bude krásně
chladno sice
výšlap z vášně.
Do kopce i z kopečku
tam vytvořit fotečku.
Tělo bolí, jak od holí
za tu krásu, to však stojí.
za krásu vždycky stojí cokoli
a pokud tělo zabolí,
víš, že žiješ
a ty krásně - a úžasně ti srdce bije !!
:)
14.09.2024 08:40:21 | šuměnka
Ty kapky jsou neuvěřitelně vytrvalý... bušej do oken celou noc...no ale je to koncert, kterej snad jedinej neruší noční klid...:-)
Přeji hezké ránko, Marťásku:-)*
14.09.2024 05:48:20 | cappuccinogirl