Malá noční výletnice
Zaslechl jsem ve spánku
šepot dívčích copánků
šustot noční košilky
někde blízko postýlky
vzbudil jsem se docela
aniž o tom věděla
malá noční výletnice
sahá rukou na kliku
sama jde si potichu
na zmrzlinu do lednice
Komentáře (1)
Komentujících (1)