Anotace: sms archiv - přání na Nový rok - ale myslím, že se hodí aktuálně pro kdykoli
Staňte se dětmi aspoň do půlnoci
ať pochopíte, co je sdílení…
ať okusíte zas ten vláčný pocit
užít si okamžik – navěky nehynoucí
pohnutí mysli, záblesk proměny
ať okusíte zas tu čirou radost bytí
tu nakažlivou vlnu nitra dojetí
co nelze koupit – ani nijak chytit
co v danou chvíli vzniká v dítěti
a v těch, co umí vzájemně si mlčky rozumět…
Ten nepopsaně čistý cit – ten uzdravuje svět!
Tak nechť si bezděky a mimoděk jen kráčí
od srdce ze srdce a stále skrz a dál
a s ním i bezelstnost a smích i síla srdcí dračích
a kéž by nikdo z nich už kráčet nepřestal
ať stmelíme se – vše je součást všeho
ať láska prýští k nám jak splašená
ať úsměv máme vyplněný něhou
a hlas nechť náš už není - pouhá ozvěna
zájímavé ohlédnutí
18.09.2024 15:32:37 | agent