té vody
co tak marnotratně
protekla jen tak někam
v té utonul by
smutek z lásky
na kterou stále čekám
v ní uplaval by
do všech moří
co šumí kdesi v dáli
uhasil ohně
které hoří
a rány v srdci pálí
té vody
kterou z nebe lije
ten, který se jen dívá
pro něho
je to komedie
a pro nás hrůza živá
když noční tmou
oči vln svítí
a čas se hrůzně kroutí
modli se
třeba napoví ti
kde a kdy hráz se zhroutí
Nebyla by chyba
Kdyby tobě voda
Smutek odplavila
Z koryta najednou
Láska se zjevila!
...
Nepřekvapils... vždy top a aktuálni
14.09.2024 22:29:39 | Anfádis