Rozloučení
Rozloučení
Není rozloučení, které by oba zasloužili.
Žádné rozloučení není lehké, to vím já.
Ty se podobáš růži mezi tisíci lupinami.
A neseš květy jako ono šatstvo, co mám rád.
Není rozloučení, které by oba očekávali.
Rozloučení zůstává, na konci je těžké.
Kvůli tomu zahrada květinami je zarmoucená.
Neboť bez tebe je v létě už sníh.
Není rozloučení, které by oba měli rádi.
Rozloučení zůstává. Nakonec tak těžké.
Ačkoliv léto přejde v obloucích.
Cítím se v rozloučení – v tvém – tak prázdný.
Není konec, který by oba odůvodnili.
Můj anděli, můj anděli, jak čekáš tam?
I když bychom stáli v náručí spolu.
Co by to změnilo? My ustupujeme pryč.
Je jen rozloučení, které oba prohrávají.
A neseš možná můj plačící polibek.
A i kdyby nás život měl ozdobit;
Tak půjdu sám, protože to musím…
Berlin Biesdorf-Süd
14.09.2024
Přečteno 72x
Tipy 5
Poslední tipující: IronDodo, Psavec, zase já, mkinka
Komentáře (6)
Komentujících (3)