Proto
Abychom žili a abychom strádali,
abychom se smáli, abychom plakali,
abychom uspěli, abychom selhali,
abychom padali, abychom vstávali,
abychom mluvili, abychom mlčeli,
abychom stavěli, abychom bořili,
abychom se milovali, abychom se proklínali,
proto jsme na Zemi.
Přečteno 59x
Tipy 8
Poslední tipující: IronDodo, Lesní žínka, cappuccinogirl, Psavec, šuměnka, Ž.l.u.ť.á.k., mkinka
Komentáře (4)
Komentujících (4)