Proč...

Proč...

*

*

***

*****

***

*

Proč některé věci nechápu?

Nevím, prostě se tak děje...

Vztahy mezi lidmi, 

posílaj mě spíše do, k šípku. 

 

Do hor se zavřít 

poslouchat stromy a vítr 

Potoky běžící kameny

někam snad pryč od lidí. 

 

Ale stejně mi pořád něco chybí 

Zůstalo v minulosti 

Skoro, ty bílé kosti

Je to zák dávno již...

 

Co

Chybělo 

Tenkrát 

Na

Pořád 

Chybět 

To

Bude

A jedno kolik času prošlo 

I kdyby tím časem všechen čas ten byl.

Autor Protos1182, 14.09.2024
Přečteno 59x
Tipy 13
Poslední tipující: IronDodo, Jiří I.Zahradník, cappuccinogirl, Emani, šuměnka, Bosorka9, Ondra, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

v jiném čase, v jiném úhlu, v jiné pozici
to uvidíš jinak...

a usměješ se - červeň na lících
a řekneš si: tma světlo nezhasíná :))

15.09.2024 09:39:06 | šuměnka

líbí

Objimam zlatíčko

14.09.2024 23:56:29 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí