Tak - průjem uprostřed háje není zas tak velkej průser...horší by bylo, kdyby tomu průjmu ten háj chyběl a postih tě tenhle dostih na nějakým lidskou nohou návštěvnějším místě:-)))
PS: Je lepší potenciální nakopnutí od nakrklýho ppštrosa, nebo potenciální pokousání od nakrklýho psa, kterej zjistí, že u Haška má mnohem horší boudu než měl v původním bydlišti???:-)))
15.09.2024 15:38:14 | cappuccinogirl
No to nevím. Tenkrát to bylo o zlaté horečce na klondyku, tady u Přímělkova.
To byla úžasná každoroční akce. Co nemá obdoby.
Čochtan by moh vyprávět, ale ten tu naštěstí není.
*)
15.09.2024 21:09:47 | Niška